Kuka?
Yrttimeren takana

 

Meri Leppikangas

Yrittäjä

Olen Meri, luontaishoitaja, koulutettu hieroja, shiatsuhoitaja, luonnonvaratuottaja, keruutuoteneuvoja ja energiahoitaja Maaningalta, jossa asun kera perheeni ja miukuvien, kotkottavien ja pörisevien ystävieni kanssa. Luonto, henkisyys ja rakastava läsnäolo ovat minulle tärkeitä arvoja. 

Olen opiskellut luonto- ja ympäristöalan pt 2011-2013 Osaralla Hämeenkyrössä, fytoterapiaa 2014-2016 Frantsilassa ja 2017-18 Kuopiossa Sakkyn hierojakoulussa. Shiatsuhoitajaksi opiskelin 2019-2020 ja opinnot jatkuvat shiatsuterapeutiksi keväällä 2021. Lisäksi takana on lyhyempiä koulutuksia mm. energianvälityksestä ja kukkaterapiasta sekä puolisen vuotta Neijing -koulussa opiskellen kiinalaista lääketiedettä. 

Minulle tärkeää on tehdä sitä mitä rakastan ja asioita, jotka ovat arvojeni mukaisia. Haluan katsoa jokaista yksilönä ja avustaa kohti henkilökohtaista tasapainoa. Kannustan luonnollisempaan ja luontoa kunnioittavaan elämäntapaan, mukaan lukien luontoyhteyden.

Minua voit seurata facebookissa 

tai Instagramissa

Toimitilat

Maaninka

Hieronta ja hoidot Maaninka
Hieronta ja hoidot Maaninka

Maaningalla toimitila sijaitsee kotimme yläkerrassa sijaitsevassa hoitohuoneessa. Tila on rauhallinen ja lempeä rintamamiestalon perähuone. Portaat ovat hankalat nousta ylös, joten liikuntarajoitteisille suosittelen mieluummin kotihoitoa.

Perille löytää helpoiten laittamalla Google Mapsiin hakusanan Yrttimeri. HUOM! Kissatalous! 

Siilinjärvi

Hieronta ja luontaishoidot Siilinjärvi
Hieronta ja luontaishoidot Siilinjärvi

Siilinjärvellä Anskun hieronta -toimitilassa aina Anskun ollessa vapaalla. Useimmiten aikoja löytyy viikonloppuna ja joinakin arkipäivinä kuukaudessa. Tilat sijaitsevat Siilinjärven torin laidalla toisessa kerroksessa. Talossa on hissi, joten kulkeminen onnistuu myös liikuntarajoittesilta.

Kuopio

Luontaishoidot ja shiatsu Kuopio
Luontaishoidot ja shiatsu Kuopio

Kuopiossa toimitilana toimii Heijastus Männistössä.

Autolle löytyy runsaasti ilmaisia kadunvarsipaikkoja ja kävelymatka keskustastakaan ei ole kovin pitkä. Tila sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Heijastuksessa on kaksi hoitohuonetta, joista toisessa saattaa toinen hoitaja työskennellä samanaikaisesti, mutta harvemmin ketään sattuu samaan aikaan :) Lisäksi Heijastuksessa on mukava odotustila.

Tulen Kuopioon tekemään hoitoja sovittaessa noin 1-3 kertaa kuukaudessa.


Kaikissa toimipisteissä on käytössä e-passi maksuvaihtoehto (hyvinvointi tai flex)!

Muutoin maksu tapahtuu kortilla tai käteisellä ellei toisin sovita (osamaksumahdollisuus).