Luontaishoidot

Hinnasto


Parasta luontaishoitoa Sinulle

Luonnonmukaisia, lämpimiä ja lempeitä hoitoja. Hierontaa, rentoutusta, yrttilääkintää, kukkaterapiaa, läsnäoloa, energiahoitoa, Sinun tarpeitasi kuunnellen.

Tämä hoitokokonaisuus määrittyy asiakkaan parhaaksi eli sisältää koostetun kokonaisuuden kaikista käytössäni olevista apukeinoista, jotta voisit saada sinua mahdollisimman hyvin auttavan hoitokokonaisuuden.50€/80min

55€/90min

70€/120min


Rauhallinen raukeus

Rentouttavaa hierontaa, aromaterapiaa ja sinun tarpeitasi huomioivaa hoitoa! Sisältää pään alueen hierontaa ja polariaotteita.

40€/60min

Korvakynttilät ja keuhkojen tukihoito

Korvakynttilät rentouttavat ja aktivoivat lymfan toimintaa. Ne ovat koettu hengitystä avaaviksi ja limaa irroittaviksi. Hoidon yhteydessä käsittelen keuhkokanavaa ja -aluetta hengitysteitä avaavalla salvalla. Erinomainen astmaatikoille tai kroonisista poskiontelovaivoista kärsiville!

40€/60min

Vaalittu vatsa

Sisältää maksapakkauksen, jonka aikana käsittelen akupisteitä ja heijastepisteitä jaloistasi, käsistäsi ja tarvittaessa päästä. Tämän jälkeen vatsahieronta, joka aktivoi suolen toimintaa ja vilkastuttaa sisäelinten eritystä. Saat suolistoa tukevaa yrttiteetä mukaasi.

40€/60min

Yrttiöljyhieronta ja akupistekäsittely

Hieronnassa käsittelen tasapainoittavasti meridiaaneja ja teen samalla energiahoitoa. Hoitoon yhdistetään joko moxaa tai korvasiemet, usein myös aromaterapiaa.

40€/60min

Rentouttava hieronta ja kukkatipat

Hieronnan aikana kanavoin energiaa ja käytän polariaotteita ja kukkatippoja suoraan iholle. Kukkatippoja käytetään psyyken tueksi ja saat sinulle valitun sekoituksen kotiin mukaasi!

50€/80min

Raskausajan hemmotteleva hieronta

Rentouttavaa, aineenvaihduntaa vilkastuttavaa hellää hoivaa odottavaan aikaan, sopii aivan viimeisiin päiviin asti. Hoito tehdään kyljellään ja puolimakaavassa asennossa.

50€/80min

Aromahieronta

Eteeriset öljyt asiakkaan tyypin ja mieltymyksen mukaan valittuina. Tässä rentouttavassa hieronnassa käytän valitsemaasi eteeristä öljyä/öljyjä ja käyn samalla läpi joitain akupisteitä tasapainoittavasti. Hieronnan aikana kanavoin energiaa sinne minne sitä tarvitset!

50€/80min

40€/60min

Luontoneidon kasvohoito

Kasvohoidossa käytän luonnonaineita ihon puhdistamiseksi, kosteuttamiseksi ja lymfakierron aktivoimiseksi. Sisältää kasvojen ja käsien hieronnan sekä jalkahauteet.

40€/50min

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

Hiljenny kehoosi jalkojen ja käsien hieronnalla sekä ayurvedisellä pää- ja kasvohieronnalla.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta on erityisesti käytetty mielen rauhoittamiseen, unettomuuteen ja stressiin. Hoidossa käydään läpi kasvojen marmapisteitä, joiden käsittely vaikuttaa myönteisesti koko kehoon.

Kanavoin sinulle hoidon aikana energiaa, joka vahvistaa hoidon rauhoittavaa vaikutusta.


40€/60min

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronnassa käytetään lämmitettyjä yrttinyyttejä ja runsaasti öljyä. Tämä rentouttava ja elävöittävä hoito on erinomainen kuivan ihon ja levottoman mielen omistajalle sekä rentouttamaan lihaksia! Yrttinyyttien sisällön valitsen asiakkaan tarpeen mukaan.


70€/90min

Shiatsu (harjoitushoitona vuoden 2019 loppuun)

Shiatsu on kiinalaisen lääketieteen meridiaanioppiin perustuva kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käydään läpi kehon tärkeimpiä meridiaaneja ja niillä sijaitsevia akupisteitä painelemalla. Hoito sisältää myös asiakkaasta riippuen venytyksiä ja nivelalueita avaavia liikkeitä.

Shiatsu -hoitoa käytetään mm. Terveyden ylläpitämiseen ja parantamiseen, uniongelmiin, ruoansulatusvaivoihin, nesteaineenvaihdunnan ja verenkierron parantamiseen, mielialan kohentamiseen, stressin lievittämiseen, kiputiloihin.

Hoito tehdään lattialla futonilla vaatteiden päältä. Päälle kannattaa pukea mukavat, mieluiten luonnonkuituiset vaatteet.

45€/90min

Energiahoito

Kaipaatko apua työstääksesi jotakin ongelmaa, tunnetilaa tai edistääksesi läpikäymääsi prosessia? Kun olet valmis kohtaamaan itsesi ja vapauttamaan lisää tilaa olemukseesi, olen ilolla mukana auttamassa sinua matkallasi. Käytän hoidossa kosketusta ja tarvittaessa kukkaterapiaa tai lyhyesti myös muita työkalujani parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Voimme keskustella hoidon aikana ja tarvittaessa saat vielä kukkatipat mukaasi.


40-60€

60-90min

Sarjakortti luontaishoitoihin


222€

5 x 80min