Luontaishoidot

Hinnasto

Parasta luontaishoitoa Sinulle

Luonnonmukaisia, lämpimiä ja lempeitä hoitoja. Hierontaa, rentoutusta, yrttilääkintää, aromaterapiaa, kukkaterapiaa, läsnäoloa, energiahoitoa, Sinun tarpeitasi kuunnellen.

Tämä hoito määrittyy asiakkaan parhaaksi eli sisältää koostetun kokonaisuuden kaikista käytössäni olevista apukeinoista, jotta voisit saada sinua mahdollisimman hyvin auttavan hoitokokonaisuuden.55€/75min

65€/90min

85€/120min

100€/150min


Shiatsu 

Shiatsu on kiinalaisen lääketieteen meridiaanioppiin perustuva kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käydään läpi kehon tärkeimpiä meridiaaneja ja niillä sijaitsevia akupisteitä painelemalla. Hoito sisältää myös asiakkaasta riippuen venytyksiä ja nivelalueita avaavia liikkeitä.

Shiatsu -hoitoa käytetään mm. Terveyden ylläpitämiseen ja parantamiseen, uniongelmiin, ruoansulatusvaivoihin, nesteaineenvaihdunnan ja verenkierron parantamiseen, mielialan kohentamiseen, stressin lievittämiseen, kiputiloihin.

Hoito tehdään lattialla futonilla vaatteiden päältä. Päälle kannattaa pukea mukavat, mieluiten luonnonkuituiset vaatteet.

65€/90min

Aromahieronta

Eteeriset öljyt asiakkaan tyypin ja mieltymyksen mukaan valittuina. Tässä rentouttavassa hieronnassa käytän valitsemaasi eteeristä öljyä/öljyjä ja käyn samalla läpi joitain akupisteitä tasapainoittavasti. Hieronnan aikana kanavoin energiaa sinne minne sitä tarvitset!

45€/60min

65€/90min

Vaalittu vatsa

Sisältää maksapakkauksen, jonka aikana käsittelen akupisteitä ja heijastepisteitä jaloistasi, käsistäsi ja tarvittaessa päästä. Tämän jälkeen vatsahieronta, joka aktivoi suolen toimintaa ja vilkastuttaa sisäelinten eritystä. Saat suolistoa tukevaa yrttiteetä hoidon tueksi!

45€

60min

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

Hiljenny kehoosi jalkojen ja käsien hieronnalla sekä ayurvedisellä pää- ja kasvohieronnalla.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta on erityisesti käytetty mielen rauhoittamiseen, unettomuuteen ja stressiin. Hoidossa käydään läpi kasvojen marmapisteitä, joiden käsittely vaikuttaa myönteisesti koko kehoon.

Kanavoin sinulle hoidon aikana energiaa, joka vahvistaa hoidon rauhoittavaa vaikutusta.


45€

60min

Yrttiöljyhieronta ja akupistekäsittely

Hieronnassa käsittelen tasapainoittavasti meridiaaneja ja niiden varrella sijaitsevia terveyttäsi tukevia akupisteitä tehden samalla energiahoitoa. Hoitoon yhdistetään joko moxaa tai korvasiemet, usein myös aromaterapiaa.

45€/60min

Rentouttava hieronta ja kukkatipat

Hieronnan aikana kanavoin energiaa ja käytän polariaotteita ja kukkatippoja suoraan iholle. Kukkatippoja käytetään psyyken tueksi ja saat sinulle valitun sekoituksen kotiin mukaasi!

55€/75min

65€/90min

Raskausajan hemmotteleva hieronta

Rentouttavaa, aineenvaihduntaa vilkastuttavaa hellää hoivaa odottavaan aikaan, sopii aivan viimeisiin päiviin asti. Hoito tehdään kyljellään ja puolimakaavassa asennossa.

55€

75min

Lasten hieronta tai shiatsu

Lapsille sopiva lyhennetty shiatsu tai lempeä hieronta! Alle 12v. Hoito tehdään täysin lapsen ehdoilla ja ikään nähden sopivasti. Mikäli lapsi haluaa ja kokee olonsa turvallisemmaksi niin vanhemman läsnäollessa. Vanhempi voi halutessaan varata hoidon yhteyteen itselleen jalkakylvyn, lämpimät kaurapakkaukset hartioille ja alaselkään sekä rasvaa/kuorinnan jalkojaan varten, joita hän käyttää omatoimisesti (+10e).

25€

30min

Korvakynttilät ja keuhkojen tukihoito

Korvakynttilät rentouttavat ja aktivoivat lymfan toimintaa. Ne ovat koettu hengitystä avaaviksi ja limaa irroittaviksi. Hoidon yhteydessä käsittelen keuhkokanavaa ja -aluetta hengitysteitä avaavalla salvalla. Erinomainen astmaatikoille tai kroonisista poskiontelovaivoista kärsiville!

50€/60min

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronnassa käytetään lämmitettyjä yrttinyyttejä ja runsaasti öljyä. Tämä rentouttava ja elävöittävä hoito on erinomainen kuivan ihon ja levottoman mielen omistajalle sekä rentouttamaan lihaksia! Yrttinyyttien sisällön valitsen asiakkaan tarpeen mukaan.


70€/90min

Sinun hoitosi

Kaipaatko apua työstääksesi jotakin ongelmaa, tunnetilaa tai edistääksesi läpikäymääsi prosessia? Kun olet valmis kohtaamaan itsesi ja vapauttamaan lisää tilaa olemukseesi, olen ilolla mukana auttamassa sinua matkallasi.

Hoito tapahtuu useimmiten shiatsupatjalla ja on hyvin energiahoitopainoitteinen, mutta sisältää shiatsusta tuttuja otteita. Hoidossa työstetään kehoon lukkiutuneita tunteita mm. liikuttamalla energiaa kehon meridiaaneissa. Tilanteen mukaan siihen sisältyy myös rummutus, tarot-tulkinta ja/tai kukkatipat kotiin.


90€

2-2,5h

Sarjakortti luontaishoitoihin


250€ 5 x 75min

240€ 4 x 90min 

Kotihoito

Matkapöytäni kulkeutuu luoksesi mikäli kaipaat jäädä lepäilemään kotiisi hoidon jälkeen. 30km säteellä kotikäyntikulu +10e, Kuopioon +15e. Kysy hintaa mikäli olet kauempaa tai hoidettavia samassa paikassa useampi!

+10-15€


Voit maksaa hoidon aina myös osissa oman taloudellisen tilanteesi mukaan.