Luontaishoidot

Hinnasto

Parasta luontaishoitoa Sinulle

Luonnonmukaisia, lämpimiä ja lempeitä hoitoja. Hierontaa, rentoutusta, yrttilääkintää, aromaterapiaa, kukkaterapiaa, läsnäoloa, aurikulo-hoitoa, energiahoitoa, Sinun tarpeitasi kuunnellen.

Tämä hoito määrittyy asiakkaan parhaaksi eli sisältää koostetun kokonaisuuden kaikista käytössäni olevista apukeinoista, jotta voisit saada sinua mahdollisimman hyvin auttavan hoitokokonaisuuden.

Hoidon alussa keskustelemme mihin apua kaipaat ja kokoan sinua parhaalla tavalla palvelevan hoitokokonaisuuden.


55€/75min

65€/90min

85€/120min

100€/150min


Shiatsu 

Shiatsu on kiinalaisen lääketieteen meridiaanioppiin perustuva kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käydään läpi kehon tärkeimpiä meridiaaneja ja niillä sijaitsevia akupisteitä painelemalla. Hoito sisältää myös asiakkaasta riippuen venytyksiä ja nivelalueita avaavia liikkeitä.

Shiatsu -hoitoa käytetään mm. Terveyden ylläpitämiseen ja parantamiseen, uniongelmiin, ruoansulatusvaivoihin, nesteaineenvaihdunnan ja verenkierron parantamiseen, mielialan kohentamiseen, stressin lievittämiseen, kiputiloihin.

Hoito tehdään lattialla futonilla vaatteiden päältä. Päälle kannattaa pukea mukavat, mieluiten luonnonkuituiset vaatteet.

65€/90min

Aromahieronta

Eteeriset öljyt asiakkaan tyypin ja mieltymyksen mukaan valittuina. Tässä rentouttavassa hieronnassa käytän valitsemaasi eteeristä öljyä/öljyjä ja käyn samalla läpi joitain akupisteitä tasapainoittavasti. Hieronnan aikana kanavoin energiaa sinne minne sitä tarvitset!
Aromahieronta on klassista hierontaa lempeämpi, rytmisempi ja rentouttavampi hieronta. 

45€/60min

65€/90min

Vaalittu vatsa

Suoliston tasapainon tueksi esim. ummetuksessa, IBS, suolistokramppeihin tai maksan toiminnan häiriöihin. Sisältää maksapakkauksen tai vatsaa rauhoittavan lämpöhoidon, jonka aikana käsittelen akupisteitä ja heijastepisteitä jaloistasi ja käsistäsi. Saat vatsahieronnan, joka aktivoi suolen toimintaa ja vilkastuttaa sisäelinten eritystä. Lopussa käsittelen rentouttavasti päätäsi. Hoitoa vahvistamaan saat suolistoa tukevaa yrttiteetä ❤

45€

60min

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

Hiljenny kehoosi jalkojen ja käsien hieronnalla sekä ayurvedisellä pää- ja kasvohieronnalla.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta on erityisesti käytetty mielen rauhoittamiseen, unettomuuteen ja stressiin. Hoidossa käydään läpi kasvojen marmapisteitä, joiden käsittely vaikuttaa myönteisesti koko kehoon.

Kanavoin sinulle hoidon aikana energiaa, joka vahvistaa hoidon rauhoittavaa vaikutusta.


45€

60min

Rentouttava hieronta ja kukkatipat

Psyyken tasapainoittamisessa on tärkeää saada hyväksyvää kosketusta elämän myrskyjen äärellä. Rentouttavan hieronnan aikana kanavoin energiaa ja käytän polariaotteita ja kukkatippoja suoraan iholle. Valitsemme sinulle keskustelun kautta sopivat kukkatipat, jotka saat mukaasi kotiin eheyttämään ja olemaan tukena esim. tunnelukkojen aukaisemisessa tai vaikeissa elämäntilanteissa.
 

55€/75min

65€/90min

Raskausajan hemmotteleva hieronta

Rentouttavaa, aineenvaihduntaa lempeästi tukevaa, hellää hoivaa odottavaan aikaan, sopii aivan viimeisiin päiviin asti. Hoito tehdään kyljellään ja puolimakaavassa asennossa. Mahdollisuuksien mukaan hoito voidaan aloittaa jalkakylvyllä ja istuen tehtävällä niska-hartia-käsittelyllä. Ihana lisä vaikkapa baby showereihin!
 

55€

75min

Lasten hieronta tai shiatsu

Lapsille sopiva lyhennetty shiatsu tai lempeä hieronta! Hoito tehdään täysin lapsen ehdoilla ja ikään nähden sopivasti. Mikäli lapsi haluaa ja kokee olonsa turvallisemmaksi niin vanhemman läsnäollessa. Vanhempi voi halutessaan varata hoidon yhteyteen itselleen jalkakylvyn, lämpimät kaurapakkaukset hartioille ja alaselkään sekä rasvaa/kuorinnan jalkojaan varten, joita hän käyttää omatoimisesti (+10e).

25€

30min

Korvakynttilät ja keuhkojen tukihoito

Korvakynttilät rentouttavat ja aktivoivat pään alueen lymfan toimintaa. Ne ovat koettu hengitystä avaaviksi ja limaa irroittaviksi. Hoidon yhteydessä käsittelen keuhkoaluetta ja hengitysteitä tukevia pisteitä hengitysteitä avaavalla salvalla. Erinomainen astmaatikoille tai kroonisista poskiontelovaivoista kärsiville sekä flunssan jälkeiseen liman tunteeseen.
 

50€/60min

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronnassa käytetään lämmitettyjä yrttinyyttejä ja runsaasti öljyä. Tämä rentouttava ja elävöittävä hoito on erinomainen kuivan ihon ja levottoman mielen omistajalle sekä rentouttamaan lihaksia! Hoito on koettu huumaavan rentouttavana ja ihanana erityisesti kylmään vuodenaikaan 💖


70€/90min

Sinun hoitosi

Sinun hoitosi tapahtuu hetkessä ja se on täysin uniikki kohtaaminen meidän kahden välillä. Olen apunasi vapauttamaan kehoosi jääneitä tunnetiloja, virtauttamaan elämänenergian, qin, virtauttamista kehossasi. 
Parhaimmillaan sinun hoitosi ohjaa kuulemaan sisäsyntyistä viisauttasi selkeämmin, vapautumaan ja eheytymään sikäli kun siihen olet itse valmis ja halukas.

Hoito tapahtuu useimmiten shiatsupatjalla ja on hyvin energiahoitopainoitteinen, mutta sisältää shiatsusta tuttuja otteita. Hoidossa työstetään kehoon lukkiutuneita tunteita mm. liikuttamalla energiaa kehon meridiaaneissa. Tilanteen mukaan siihen sisältyy myös rummutus, tarot-tulkinta ja/tai kukkatipat kotiin.


99€

2-2,5h

Sarjakortti luontaishoitoihin


250€ 5 x 75min

240€ 4 x 90min 

Kotihoito

Matkapöytäni kulkeutuu luoksesi mikäli kaipaat jäädä lepäilemään kotiisi hoidon jälkeen. 30km säteellä kotikäyntikulu +10e, Kuopioon 15-20e. Kauemmas kuljettaessa kysy hintaa!

+10-30€


Voit maksaa hoidon aina myös osissa oman taloudellisen tilanteesi mukaan.