Luontaishoidot

Hinnasto

Pienituloiset (työttömät, yksinhuoltajat, ulosottovelalliset ym) -5e alennusta hoidoista.

Parasta luontaishoitoa Sinulle

Räätälöity hoito sinun parhaaksesi! Hierontaa, rentoutusta, yrttilääkintää, aromaterapiaa, kukkaterapiaa, akupainantaa, läsnäoloa, aurikulo-hoitoa, energiahoitoa, Sinun tarpeitasi kuunnellen.

Tämä hoito sisältää koostetun kokonaisuuden kaikista käytössäni olevista apukeinoista, jotta voisit saada sinua mahdollisimman hyvin auttavan hoitokokonaisuuden.

Hoidon alussa keskustelemme mihin apua kaipaat ja kokoan sinua parhaalla tavalla palvelevan hoitokokonaisuuden. Sinun ei tarvitse päättää minkä hoidon haluaisit, mutta voit esittää toiveita ja kertoa haastealueistasi kehon, mielen ja tunteiden tasolla.


55€/60min

75€/90min

95€/120min

122€/150min


Shiatsu 

Shiatsu on kiinalaisen lääketieteen meridiaanioppiin perustuva kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käydään läpi kehon tärkeimpiä meridiaaneja ja niillä sijaitsevia akupisteitä painelemalla. Hoito sisältää myös asiakkaasta riippuen venytyksiä ja nivelalueita avaavia liikkeitä.

Shiatsu -hoitoa käytetään mm. Terveyden ylläpitämiseen ja parantamiseen, uniongelmiin, ruoansulatusvaivoihin, nesteaineenvaihdunnan ja verenkierron parantamiseen, mielialan kohentamiseen, stressin lievittämiseen, kiputiloihin.

Hoito tehdään lattialla futonilla vaatteiden päältä. Päälle kannattaa pukea mukavat, mieluiten luonnonkuituiset vaatteet.


75€/90min

95e/120min

Energiahoito 

Reiki, deeksha ja enkelikristalli -energiaa kanavoituna sinun korkeimmaksi parhaaksesi! Energia kulkeutuu aina sinne minne kuuluukin ja hoito mukautuu sinulle sopivaksi eheyttäväksi hetkeksi. Lempeän kosketuksen kautta on turvallista tuntea ja tulla nähdyksi.

60€/60min
80€ / 90min

Aromahieronta

Eteeriset öljyt asiakkaan tyypin ja mieltymyksen mukaan valittuina. Tässä rentouttavassa kokovartalohieronnassa käytän sinua hoitavaa eteeristä öljyä hierontaöljyyn sekoitettuna. Hieronta on lempeää, rentouttavaa ja rytmistä. Tilanteen mukaan aromahierontaan voidaan yhdistää myös energiahoitoa ja akupistekäsittelyä! 

55€/60min

75€/90min

Vaalittu vatsa

Suoliston tasapainon tueksi esim. ummetuksessa, IBS, suolistokramppeihin tai maksan toiminnan häiriöihin. Sisältää maksapakkauksen tai vatsaa rauhoittavan lämpöhoidon, jonka aikana käsittelen akupisteitä ja heijastepisteitä jaloistasi ja käsistäsi. Saat vatsahieronnan, joka aktivoi suolen toimintaa ja vilkastuttaa sisäelinten eritystä. Lopussa käsittelen rentouttavasti päätäsi. Hoitoa vahvistamaan voit ostaa myös mukaasi sinulle sopivaa yrttiteetä! ❤

55€
60min

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

Hiljenny kehoosi jalkojen ja käsien hieronnalla sekä ayurvedisellä pää- ja kasvohieronnalla.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta on erityisesti käytetty mielen rauhoittamiseen, unettomuuteen ja stressiin. Hoidossa käydään läpi kasvojen marmapisteitä, joiden käsittely vaikuttaa myönteisesti koko kehoon.

Kanavoin sinulle hoidon aikana energiaa, joka vahvistaa hoidon rauhoittavaa vaikutusta.

55

60min

Rentouttava hieronta ja kukkatipat

Psyyken tasapainoittamisessa on tärkeää saada hyväksyvää kosketusta elämän myrskyjen äärellä. Rentouttavan hieronnan aikana kanavoin energiaa ja käytän polariaotteita ja kukkatippoja suoraan iholle. Valitsemme sinulle keskustelun kautta sopivat kukkatipat, jotka saat mukaasi kotiin eheyttämään ja olemaan tukena esim. tunnelukkojen aukaisemisessa tai vaikeissa elämäntilanteissa.
 

75€/90min

Raskausajan hemmotteleva hieronta

Rentouttavaa, aineenvaihduntaa lempeästi tukevaa, hellää hoivaa odottavaan aikaan, sopii aivan viimeisiin päiviin asti. Hoito tehdään kyljellään ja puolimakaavassa asennossa. Mahdollisuuksien mukaan hoito voidaan aloittaa jalkakylvyllä ja istuen tehtävällä niska-hartia-käsittelyllä. Ihana lisä vaikkapa baby showereihin!
 

55€/ 60min

75€ / 90min

Lasten hieronta tai shiatsu

Lapsille sopiva lyhennetty shiatsu tai lempeä hieronta! Hoito tehdään täysin lapsen ehdoilla ja ikään nähden sopivasti. Mikäli lapsi haluaa ja kokee olonsa turvallisemmaksi niin vanhemman läsnäollessa. Vanhempi voi halutessaan varata hoidon yhteyteen itselleen jalkakylvyn, lämpimät kaurapakkaukset hartioille ja alaselkään sekä rasvaa/kuorinnan jalkojaan varten, joita hän käyttää omatoimisesti (+10e).

25€/30min

Korvakynttilät ja keuhkojen tukihoito

Korvakynttilät rentouttavat ja aktivoivat pään alueen lymfan toimintaa. Ne ovat koettu hengitystä avaaviksi ja limaa irroittaviksi. Hoidon yhteydessä käsittelen keuhkoaluetta ja hengitysteitä tukevia pisteitä hengitysteitä avaavalla salvalla. Erinomainen astmaatikoille tai kroonisista poskiontelovaivoista kärsiville sekä flunssan jälkeiseen liman tunteeseen.
 

60€/60min

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronnassa käytetään lämmitettyjä yrttinyyttejä ja runsaasti öljyä. Tämä rentouttava ja elävöittävä hoito on erinomainen kuivan ihon ja levottoman mielen omistajalle sekä rentouttamaan lihaksia! Hoito on koettu huumaavan rentouttavana ja ihanana erityisesti kylmään vuodenaikaan 💖


80€/90min

Sinun hoitosi

Sinun hoitosi tapahtuu hetkessä ja se on täysin uniikki kohtaaminen meidän kahden välillä. Olen apunasi vapauttamaan kehoosi jääneitä tunnetiloja, virtauttamaan elämänenergian, qin liikettä kehossasi. 
Parhaimmillaan sinun hoitosi ohjaa kuulemaan sisäsyntyistä viisauttasi selkeämmin, vapautumaan ja eheytymään sikäli kun siihen olet itse valmis ja halukas.

Hoito tapahtuu useimmiten shiatsupatjalla ja on hyvin energiahoitopainoitteinen, mutta saattaa sisältää shiatsusta tuttuja otteita. Hoidossa työstetään kehoon lukkiutuneita tunteita mm. liikuttamalla energiaa kehon meridiaaneissa. Tilanteen mukaan siihen sisältyy myös rummutus, reggressio-/mielikuvamatka, tarot-tulkinta ja/tai kukkatipat kotiin.


111€

2-2,5h

Sarjakortti luontaishoitoihin


255€ 5 x 60min

280€ 4 x 90min 

Kotihoito

Matkapöytäni kulkeutuu luoksesi mikäli kaipaat jäädä lepäilemään kotiisi hoidon jälkeen. Kotikäynnit: Maaninka +10e, Siilinjärvi +15e, Kuopioon 20e. Tahko +30e. Muualle kuljettaessa kysy hintaa!

+10-30€


Voit maksaa hoidon aina myös osissa oman taloudellisen tilanteesi mukaan.


HUOM! 24 tunnin sisään ilman hyvää syytä peruuttamattomista ajoista peritään 50% hoidon hinnasta! Ei koske sairaustapauksia
Tmi Yrttimeri, Maaningantie 72 71750 Maaninka
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!