Luontaishoidot

Hinnasto

Parasta luontaishoitoa Sinulle

Räätälöity hoito sinun parhaaksesi! Hierontaa, rentoutusta, yrttilääkintää, aromaterapiaa, kukkaterapiaa, akupainantaa, läsnäoloa, aurikulo-hoitoa, energiahoitoa, Sinun tarpeitasi kuunnellen.

Tämä hoito sisältää koostetun kokonaisuuden kaikista käytössäni olevista apukeinoista, jotta voisit saada sinua mahdollisimman hyvin auttavan hoitokokonaisuuden.

Hoidon alussa keskustelemme mihin apua kaipaat ja kokoan sinua parhaalla tavalla palvelevan hoitokokonaisuuden. Sinun ei tarvitse päättää minkä hoidon haluaisit, mutta voit esittää toiveita ja kertoa haastealueistasi kehon, mielen ja tunteiden tasolla.


55€/60min

80€/90min

100€/120min

125€/150min


Kukkatipat kotiin

Hoitoajan sisällä voimme valita ja valmistaa sinulle kukkaterapeuttisen uutoksen psyyken tueksi, jotta voit hoitaa itseäsi kotona. Suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset ovat turvallisia ja lempeitä.

10€

Shiatsu 

Shiatsu on kiinalaisen lääketieteen meridiaanioppiin perustuva kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käydään läpi kehon tärkeimpiä meridiaaneja ja niillä sijaitsevia akupisteitä painelemalla. Hoito sisältää myös asiakkaasta riippuen venytyksiä ja nivelalueita avaavia liikkeitä.

Shiatsu -hoitoa käytetään mm. Terveyden ylläpitämiseen ja parantamiseen, uniongelmiin, ruoansulatusvaivoihin, nesteaineenvaihdunnan ja verenkierron parantamiseen, mielialan kohentamiseen, stressin lievittämiseen, kiputiloihin.

Hoito tehdään lattialla futonilla vaatteiden päältä. Päälle kannattaa pukea mukavat, mieluiten luonnonkuituiset vaatteet.


80€/90min

100e/120min

Aromahieronta

Eteeriset öljyt asiakkaan tyypin ja mieltymyksen mukaan valittuina. Tässä rentouttavassa kokovartalohieronnassa käytän sinua hoitavaa eteeristä öljyä hierontaöljyyn sekoitettuna. Hieronta on lempeää, rentouttavaa ja rytmistä. Tilanteen mukaan aromahierontaan voidaan yhdistää myös energiahoitoa ja akupistekäsittelyä! 

55€/60min

80€/90min

Reiki -energiahoito

Reiki, deeksha ja enkelikristalli -energiaa kanavoituna sinun korkeimmaksi parhaaksesi! Energia kulkeutuu aina sinne minne kuuluukin ja hoito mukautuu sinulle sopivaksi eheyttäväksi hetkeksi. Lempeän kosketuksen kautta on turvallista tuntea ja tulla nähdyksi.
Energiahoitoa voidaan käyttää niin fyysisten kuin psyykkistenkin haasteiden hoitoon ja tueksi. Se on lempeää, mutta tarvittaessa voimallistakin, aina sen mukaan mitä kussakin hetkessä tarvitse

55e / 60min

80e / 90min
100e / 120min


Energiahoito etänä

Vastaanota parantavaa, tasapainoittavaa reiki-energiaa oman kotisi rauhassa. Voimallinen, eheyttävä energia löytää luoksesi perille! Nautit hoidostasi kotonasi, mieluiten rauhallisessa tilassa, silmät suljettuina, mukavassa asennossa. Hoidon päätyttyä (n.30-40min) laitan sinulle viestiä tai soitamme puhelimitse, riippuen miten sovimme. Tulkitsen sinulle hiukan nostamiani tarot-kortteja puhelun aikana/ viestitse.

33-55€ / 50min+

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

Hiljenny kehoosi jalkojen ja käsien hieronnalla sekä ayurvedisellä pää- ja kasvohieronnalla.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta on erityisesti käytetty mielen rauhoittamiseen, unettomuuteen ja stressiin. Hoidossa käydään läpi kasvojen marmapisteitä, joiden käsittely vaikuttaa myönteisesti koko kehoon.

Kanavoin sinulle hoidon aikana energiaa, joka vahvistaa hoidon rauhoittavaa vaikutusta.

55

60min

Vaalittu vatsa

Suoliston tasapainon tueksi esim. ummetuksessa, IBS, suolistokramppeihin tai maksan toiminnan häiriöihin. Sisältää maksapakkauksen tai vatsaa rauhoittavan lämpöhoidon, jonka aikana käsittelen akupisteitä ja heijastepisteitä jaloistasi ja käsistäsi. Saat vatsahieronnan, joka aktivoi suolen toimintaa ja vilkastuttaa sisäelinten eritystä. Lopussa käsittelen rentouttavasti päätäsi. Hoitoa vahvistamaan voit ostaa myös mukaasi sinulle sopivaa yrttiteetä! ❤

55€
60min

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronnassa käytetään lämmitettyjä yrttinyyttejä ja runsaasti öljyä. Tämä rentouttava ja elävöittävä hoito on erinomainen kuivan ihon ja levottoman mielen omistajalle sekä rentouttamaan lihaksia! Hoito on koettu huumaavan rentouttavana ja ihanana erityisesti kylmään vuodenaikaan 💖


85€/90min

Raskausajan hemmotteleva hieronta

Rentouttavaa, aineenvaihduntaa lempeästi tukevaa, hellää hoivaa odottavaan aikaan, sopii aivan viimeisiin päiviin asti. Hoito tehdään kyljellään ja puolimakaavassa asennossa. Mahdollisuuksien mukaan hoito voidaan aloittaa jalkakylvyllä ja istuen tehtävällä niska-hartia-käsittelyllä. Ihana lisä vaikkapa baby showereihin!
 

55€/ 60min

80€ / 90min

Korvakynttilät ja keuhkojen tukihoito

Korvakynttilät rentouttavat ja aktivoivat pään alueen lymfan toimintaa. Ne ovat koettu hengitystä avaaviksi ja limaa irroittaviksi. Hoidon yhteydessä käsittelen keuhkoaluetta ja hengitysteitä tukevia pisteitä hengitysteitä avaavalla salvalla. Erinomainen astmaatikoille tai kroonisista poskiontelovaivoista kärsiville sekä flunssan jälkeiseen liman tunteeseen.
 

60€/60min

Sinun hoitosi

Sinun hoitosi tapahtuu hetkessä ja se on täysin uniikki kohtaaminen meidän kahden välillä. Olen apunasi vapauttamaan kehoosi jääneitä tunnetiloja, virtauttamaan elämänenergian, qin liikettä kehossasi. 
Parhaimmillaan sinun hoitosi ohjaa kuulemaan sisäsyntyistä viisauttasi selkeämmin, vapautumaan ja eheytymään sikäli kun siihen olet itse valmis ja halukas.

Hoito tapahtuu useimmiten shiatsupatjalla ja on hyvin energiahoitopainoitteinen, mutta saattaa sisältää shiatsusta tuttuja otteita. Hoidossa työstetään kehoon lukkiutuneita tunteita mm. liikuttamalla energiaa kehon meridiaaneissa. Tilanteen mukaan siihen sisältyy myös rummutus, reggressio-/mielikuvamatka, tarot-tulkinta ja/tai kukkatipat kotiin.


111€

2-2,5h

Lasten hieronta tai shiatsu

Lapsille sopiva lyhennetty shiatsu tai lempeä hieronta! Hoito tehdään täysin lapsen ehdoilla ja ikään nähden sopivasti. Mikäli lapsi haluaa ja kokee olonsa turvallisemmaksi niin vanhemman läsnäollessa. Vanhempi voi halutessaan varata hoidon yhteyteen itselleen jalkakylvyn, lämpimät kaurapakkaukset hartioille ja alaselkään sekä rasvaa/kuorinnan jalkojaan varten, joita hän käyttää omatoimisesti (+10e).

25€/30min

Sarjakortti luontaishoitoihin

Voimassa 9kk

222€ 3 x 90min 

Kotihoito

Matkapöytäni kulkeutuu luoksesi mikäli kaipaat jäädä lepäilemään kotiisi hoidon jälkeen. Kotikäynnit: Maaninka +10e, Siilinjärvi +15e, Kuopioon 20e. Tahko +30e. Muualle kuljettaessa kysy hintaa tai mikäli samassa osoitteessa monta hoidettavaa!

+10-30€


Voit maksaa hoidon aina myös osissa oman taloudellisen tilanteesi mukaan.

Pienituloiset  (työttömät, yksinhuoltajat ym) -5e 60min&alle, -10e pitkistä hoidoista alennusta hoidoista Maaningan alueella pyydettäessä.

Kuopiossa Männistön toimipisteellä kaikkiin hintoihin +5e.

HUOM! 24 tunnin sisään ilman hyvää syytä peruuttamattomista ajoista peritään 50% hoidon hinnasta! Ei koske sairaustapauksia tai muita yllättäviä tilanteita, jotka estävät hoitoon pääsyn.
Luo kotisivut ilmaiseksi!