Kurssit ja tapahtumat

Villivihanneskurssit, luonnonkosmetiikka -workshopit, Luonnotarten retriitti ja muut ihanat!

Tällä sivulla pääset tutustumaan käytännönläheisiin ja parantaviin    kursseihini ja ihaniin tapahtumiin

Mikäli haluat tilata minut kouluttamaan, rullaa sivu alas! :)

Polku rohtoyrttien salaisuuksiin on kurssipäivä täynnä kasvien parantavaa voimaa, käytännönläheistä tietoa, opastusta ja kasviviisautta sekä aina yhtä eheyttävää luonnon lähellä olemista ja keräämistä.

Ihana heinäkuinen ilta yrttien ja satavuotisen Paratiisi-saunan lempeissä löylyissä kutsuu sinut nauttimaan elämästä ja hemmottelemaan niin kehoasi kuin mieltäsi! Paljain jaloin on ilahduttavaa tuntea maa jalkojen alla matkalla järveen pulahtamaan.

Rakkaudellisesti olet kutsuttu sukeltamaan luonnon parantavaan voimaan ihanana heinäkuun alun viikonloppuna! Tämä kurssi on syväsukellus kasvien luokse, uudenajan ja vanhan luonnonviisauden yhdistymistä. Se on jotakin, joka on ollut pitkään sydämessäni syntymässä. Kurssi tapahtuu nyt toista kertaa ja edellisvuoden ihanuudesta innostuneena toivon...

Villivihannekset hullaanuttavat yhä useampaa! Käytännönläheisellä kurssilla tulet saamaan tietoa niin tunnistamisesta, terveysvaikutuksista kuin siitä miten voit hyödyntä villivihanneksia ruoanvalmistuksessa.

Luontoyhteyden merkitys hyvinvointiimme ja luonnon parantavien voimien valjastaminen, ovat merkittävässä roolissa paitsi tämän kurssin sisällössä, myös yhä useamman arjessa. Toisinaan yhteys tuntuu kuitenkin hukkuneen arjen kiireiden ja stressin alle, eikä välttämättä tunnu niin helpolta vaalia tuota yhteyttä ja hyödyntää sitä potentiaalia, joka...

Rakkaudellisesti olet kutsuttu sukeltamaan luonnon parantavaan voimaan ihanana heinäkuisena viikonloppuna! Tämä kurssi on syväsukellus kasvien luokse, uudenajan ja vanhan luonnonviisauden yhdistymistä. Se on jotakin, joka on ollut pitkään sydämessäni syntymässä.

Haluatko katsoa luontoa uusin silmin? Oletko vannoutunut puutarhuri, jota sapettaa vuohenputken sitkeys? Olet kiinnostunut keräämään ruokaasi luonnosta muttet tiedä mistä aloittaa? Vai oletko jo kerännyt nokkosta ja kuusenkerkkää viimeiset kymmenen vuotta, mutta olisit jo valmis laajentamaan repertuaariasi?

Tilaa koulutus

Koulutusten hinnat ryhmille alkaen 100e/h, yli 8 hengen ryhmille 130e/h. Hintaan saatan lisätä sisällöstä riippuen materiaalikuluja tai matkakuluja.
Yksityinen villiyrttiopastus pihallasi 55e/tunti + matkakorvaus.

Kiitos kiinnostuksestasi!

Luo kotisivut ilmaiseksi!