Kurssit ja tapahtumat

Villivihanneskurssit, luonnonkosmetiikka -workshopit, Luonnotarten retriitti ja muut ihanat!

Tällä sivulla pääset tutustumaan käytännönläheisiin ja parantaviin    kursseihini ja ihaniin tapahtumiin

Mikäli haluat tilata minut kouluttamaan, rullaa sivu alas! :)

Rohtoyrttien parantava voima on kurssipäivä täynnä käytännönläheistä tietoa rohtoyrteistä, opastusta ja kasviviisautta sekä aina yhtä eheyttävää luonnon lähellä olemista ja keräämistä.

Ilta sisältää ohjattua yrttien ja villivihannesten keräämistä ja tunnistamista. Tunnistamme kasvupaikan hyötykasveja ja saat samalla vinkkejä kuinka voisit niitä käyttää. Tällä kerralla paneudumme erityisesti syötäviin kukkiin!

Ilta sisältää ohjattua yrttien ja villivihannesten keräämistä ja tunnistamista. Tunnistamme kasvupaikan hyötykasveja ja saat samalla vinkkejä kuinka voisit niitä käyttää. Keräilyn jälkeen kokoonnumme hörppimään yrttiteetä ja napostelemaan pientä iltapalaa, jonka olen valmistanut/esivalmistanut meille.

Päivän aikana käsityksesi voikukasta tulee muuttumaan kun koet ja maistat miten eri tavoin voi voikukkaa hyödyntää ravintona, rohtona, ihonhoidossa, terapeuttisessa käytössä, iloa tuomaan ja miten ihanaa onkaan rentoutua voikukkien keskellä.

Ihana keväinen lauantai-päivä heräävän kevään ympäröimänä herättelee luovuuttasi maalauksen, virtaavan liikkeen ja piirityöskentelyn parissa.Aloitamme päivän piirissä laskeutuen tilaan ja tutustuen hiukan toisiimme, jonka jälkeen sään salliessa herättelemme kehoa ulkona qigongin ja jooga-inspiroituneiden liikkeiden avulla. Saat nauttia raikkaasta...

Polku rohtoyrttien salaisuuksiin on kurssipäivä täynnä kasvien parantavaa voimaa, käytännönläheistä tietoa, opastusta ja kasviviisautta sekä aina yhtä eheyttävää luonnon lähellä olemista ja keräämistä.

Ihana heinäkuinen ilta yrttien ja satavuotisen Paratiisi-saunan lempeissä löylyissä kutsuu sinut nauttimaan elämästä ja hemmottelemaan niin kehoasi kuin mieltäsi! Paljain jaloin on ilahduttavaa tuntea maa jalkojen alla matkalla järveen pulahtamaan.

Rakkaudellisesti olet kutsuttu sukeltamaan luonnon parantavaan voimaan ihanana heinäkuun alun viikonloppuna! Tämä kurssi on syväsukellus kasvien luokse, uudenajan ja vanhan luonnonviisauden yhdistymistä. Se on jotakin, joka on ollut pitkään sydämessäni syntymässä. Kurssi tapahtuu nyt toista kertaa ja edellisvuoden ihanuudesta innostuneena toivon...

Tilaa koulutus

Koulutusten hinnat ryhmille alkaen 100e/h, yli 8 hengen ryhmille 130e/h. Hintaan saatan lisätä sisällöstä riippuen materiaalikuluja tai matkakuluja.
Yksityinen villiyrttiopastus pihallasi 55e/tunti + matkakorvaus.

Kiitos kiinnostuksestasi!

Luo kotisivut ilmaiseksi!