Hieronta

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta

Hieronta-aika sisältää hieronnan, ohjauksen, mahdolliset passiiviset venytykset, kinesioteippaukset, fasciakäsittelyt ym.


Asiakkaat ovat nauttineet erityisesti rauhallisista, rentouttavista mutta tarvittaessa napakoista otteista, jotka rentouttavat sekä lihaksen että mielen. Voimankäyttö hieronnassa mukautuu asiakkaan mieltymyksen mukaan. Muista esittää toiveesi!

Käytän hieronnan tukena tarpeen mukaan myös passiivisia venytyksiä, joilla saa tehostettua hieronnan hyviä vaikutuksia ja rentoutettua lihaksia tehokkaasti.

Hyvin lämmitelty lihas vastaanottaa paremmin myös trigger-pisteiden käsittelyn.

Erityisen hyviä tuloksia olen saanut NHS- ja päänsärky -asiakkaiden kanssa, mutta muutkin ovat apua hieronnasta löytäneet!

Kotihoito-ohjeilla voit saat sinulle soveltuvia vinkkejä hoitaa vaivaasi kotona. 


Myös hyvinvointi, flex -epassi ja eazybreak käyvät maksuvälineenä! Tarkistathan mikä e-passi sinulla on käytössäsi.

Hieronta 60 min

50€

Hieronta 75 min

60€

Hieronta 90 min

70€

Hieronta 120 min 

90€

Kotikäyntikulu

Matkapöytäni kulkeutuu luoksesi mikäli kaipaat jäädä lepäilemään kotiisi hieronnan jälkeen tai haluat koota vaikka muutaman hengen porukan kasaan! Maaninka-Siilinjärvi alueella kotikäyntikulu +15e, Kuopioon +15-20e. Kysy hintaa mikäli olet kauempaa!

+15€

Purulihashieronta

Lyhyehkön hartiahieronnan jälkeen käsittelen hengitykseen vaikuttavien lihasten ja rintakehän lisäksi niskaa, päätä sekä purentalihaksia ulkoisesti sekä halutessasi myös suun sisältä. Erityisen hyvä purentaongelmien ja narskuttelun lieventämiseen sekä rentouttamiseen! 

60e / 75min


HUOM! 24 tunnin sisään ilman hyvää syytä peruuttamattomista ajoista peritään 50% hoidon hinnasta!
Tmi Yrttimeri, Maaningantie 72 71750 Maaninka
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!