Hieronta

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta

Rauhalliset, rentouttavat, mutta tarvittaessa napakat otteet pureutuvat lihasjännityksiin ja saavat kehoon ja mieleen hyvän olon tunteen! 

Fasciakäsittelyt, mobilisoivat liikkeet, venytykset ja imukuppihieronta tukevat tarvittaessa käsittelyä ja auttavat tehokkaasti toivottuun lopputulokseen. Triggerpainannat laukaisevat viimeisetkin lihasjännitykset jättäen kehon ja mielen raukeaksi.


Luonnonmukaiset ja korkealaatuiset Frantsilan luomuyrttitilan tuotteet kruunaavat hieronnan ja parantavat hoitovaikutusta.


Kotihoito-ohjeilla saat sinulle soveltuvia vinkkejä hoitaa itseäsi myös kotona.


Myös epassi ja smartum käyvät maksuvälineenä! Tarkistathan mikä e-passi sinulla on käytössäsi.


HINNASTO MAANINKA

Hieronta 45min

45€

Hieronta 60 min

55€

Hieronta 75 min

65€

Hieronta 90 min

75€

Hieronta 120 min 

95€

Purulihashieronta 60min

Lyhyehkön hartiahieronnan jälkeen käsittelen hengitykseen vaikuttavien lihasten ja rintakehän lisäksi niskaa, päätä sekä purentalihaksia ulkoisesti sekä halutessasi myös suun sisältä. Erityisen hyvä purentaongelmien ja narskuttelun lieventämiseen sekä rentouttamiseen!  

60€

Kotikäyntikulu

Matkapöytäni kulkeutuu luoksesi mikäli kaipaat jäädä lepäilemään kotiisi hieronnan jälkeen tai haluat koota vaikka muutaman hengen porukan kasaan! Kotikäynnit Maaninka +10e, Siilinjärvi +15e, Kuopioon +20e, Tahko +30e. Muualle kuljettaessa kysy hintaa tai mikäli useampi hoidettava samassa osoitteessa.

+15€

HINNASTO MUUALLA (Lapinlahti, Iisalmi..)
60min / 60e

90min / 80e
120min / 100e 

HUOM! 24 tunnin sisään ilman hyvää syytä peruuttamattomista ajoista peritään 50% hoidon hinnasta! Ei koske sairaustapauksia.
Luo kotisivut ilmaiseksi!