Hieronta

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta

Rauhalliset, rentouttavat, mutta tarvittaessa napakat otteet pureutuvat lihasjännityksiin ja saavat kehoon ja mieleen hyvän olon tunteen! 

Fasciakäsittelyt, mobilisoivat liikkeet, venytykset ja imukuppihieronta tukevat tarvittaessa käsittelyä ja auttavat tehokkaasti toivottuun lopputulokseen. Triggerpainannat laukaisevat viimeisetkin lihasjännitykset jättäen kehon ja mielen raukeaksi.


Luonnonmukaiset ja korkealaatuiset Frantsilan luomuyrttitilan tuotteet kruunaavat hieronnan ja parantavat hoitovaikutusta.


Kotihoito-ohjeilla saat sinulle soveltuvia vinkkejä hoitaa itseäsi myös kotona.


Myös epassi ja smartum käyvät maksuvälineenä! Tarkistathan mikä e-passi sinulla on käytössäsi.


HINNASTO MAANINGALLA ja Maaningan alueella kotikäyntinä:

Hieronta 45min

40€

Hieronta 60 min

50€

Hieronta 75 min

60€

Hieronta 90 min

70€

Hieronta 120 min 

90€

Purulihashieronta 75min

Lyhyehkön hartiahieronnan jälkeen käsittelen hengitykseen vaikuttavien lihasten ja rintakehän lisäksi niskaa, päätä sekä purentalihaksia ulkoisesti sekä halutessasi myös suun sisältä. Erityisen hyvä purentaongelmien ja narskuttelun lieventämiseen sekä rentouttamiseen!  

60€

Kotikäyntikulu

Matkapöytäni kulkeutuu luoksesi mikäli kaipaat jäädä lepäilemään kotiisi hieronnan jälkeen tai haluat koota vaikka muutaman hengen porukan kasaan! Kotikäynnit Maaninka +10e, Siilinjärvi +15e, Kuopioon +20e, Tahko +30e. Muualle kuljettaessa kysy hintaa!

+15€

Hieronta HINNASTO MUUALLA

60 min / 55e

90 min / 75e

120min / 95e


HUOM! 24 tunnin sisään ilman hyvää syytä peruuttamattomista ajoista peritään 50% hoidon hinnasta! Ei koske sairaustapauksia.
Tmi Yrttimeri, Maaningantie 72 71750 Maaninka
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!