Kukkia, rohtoja ja syvempää yhteyttä 10.-11.8.24 @Nilsiä

10.08.2024

Rakkaudellisesti olet kutsuttu sukeltamaan luonnon parantavaan voimaan ihanana loppukesän viikonloppuna! Tämä viikonloppu on yhdistymistä luontoon, luovuuteen, kasveihin ja elämän virtaan. 

Retriitti tapahtuu nyt kolmatta kertaa ja edellisvuosien ihanuudesta innostuneena toivon että sinäkin pääset mukaan! Jokainen kerta on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka syntyy lopulta hetkessä tiettyjen raamien puitteissa.

Loppukesän luovuutta herättävä voima auttaa sinua sukeltamaan omaan sisäiseen rauhantilaasi, jossa tuntea yhteyden luontoon ja Maa-emoon. Luonnon parantavat voimat ympärilläsi eheyttävät sinua ja meitä, yhdessä.

Viikonlopun aikana vahvistamme yhteyttä Maahan, teemme läsnäoloa vahvistavia harjoituksia ja meditaatioita, valmistamme kukkaterapeuttiset ja puolijalokivi-uutokset mieltä hoitamaan, keräämme hiukan parantavia yrttejä kehoa eheyttämään, antaudumme luovuudelle, kuljemme flow'n mukana tehden juuri sen mitä kuuluukin.. Saunomme, syömme, voimaannumme..

Päiväohjelma kommunikoi sään kanssa, mutta tilauttuna on jokaiseen hetkeen täydellisen sopiva sää!

Pyrimme tekemään metsäretken läheiselle purolle ja nautimme luonnon kesäisestä kauneudesta ja rauhasta.

Sinä olet tärkeänä osana, tuomassa omaa viisauttasi ja läsnäoloasi, sillä yhdessä voimistamme viikonlopun parantavaa vaikutusta Olet tärkeä juuri sellaisena kuin olet! Kaikkine kerroksinesi ja kipuinesi, täällä sinulla on mahdollisuus nähdä niiden läpi ja ymmärtää niidenkin tuoma oppi ja viisaus.

Yöpymismahdollisuus, tästä voit kysyä lisää! On vuodetta, lattialla patjamajoitusta majoittujien määrästä riippuen tai voit ottaa myös mukaasi oman teltan/riippumaton. Yöpymisen hinta 20-30e ja se maksetaan erikseen.


Hinta 190e 2päivää sis lounaat ja teehetken. Työttömille ym hinta 150e.
Lauantaina-illalla valmistamme yhdessä yöpyjien kanssa aterian. Laitan info-postia ilmoittautuneille lähemmin.


Lauantaina illalla nautimme yrttisaunasta, ihanissa puusaunan löylyissä! Ilman yöpymistä saunamaksu 10e.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:
yrttimeri@gmail.com
0405828372

Luo kotisivut ilmaiseksi!