Kukkia, rohtoja ja syvempää yhteyttä 7.6.20 @Lapinlahti

05.05.2020

9Haluaisitko syventää suhdettasi luontoon, sen kukkiin ja kasveihin? Oletko huomannut kokevasi suurempaa vetoa joihinkin tiettyihin kasveihin, mietit mitä se kertoo ja voisitko käyttää niitä jotenkin?

Tällä aivan uudenlaisella kurssilla syväsukelletaan kasvimaailmaan henkisestä näkökulmasta. Kurssi on hiukan retriitinomainen, mutta sisältää myös teoriaa rohtolääkinnästä ja kukkaterapiasta. Keskustelemme mitä kasveja voit käyttää sisäisesti, kuinka ne sinua hoitavat ja millaisin eri keinoin voit niitä hyödyntää.

Päivän aikana uppoudumme luonnon parantavaan voimaan erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla, maadoitumme ja avaamme itseämme kuuntelemaan luonnon viestejä. Mitkä kasvit sinua kutsuvat tällä hetkellä ja mistä se mahdollisesti kertoo?

Sään salliessa (sateeton, mieluiten aurinkoinen) valmistamme omat kukkaterapia-tipat hoitamaan sinua myös kotona. Sateella valmistamme tipat valmiista kukkaterapeuttisista uutoksista.

Olet lämpimästi tervetullut tälle syväsukellukselle kanssani!

Kellonaika: 11-16       Hinta: 65e sis. linssikeitto ja kahvi/tee

Sijainti: Luova Puu Ateljée Galleria Cafe, Lapinlahti

Ilmoittautumiset Merille 5.6. mennessä 0405828372, yrttimeri@gmail.com tai messenger-viestille

Huom! Korona-virus -epidemian aikaan kurssilla pyritään pitämään turvaväliä! Peruthan tulosi lyhyelläkin varoitusajalla mikäli altistut tartunnalle tai koet sairastumisen merkkejä.

Luo kotisivut ilmaiseksi!