Kukkia, rohtoja ja syvempää yhteyttä retriitti 1.-2.7.23 @Nilsiä

01.07.2023

Rakkaudellisesti olet kutsuttu sukeltamaan luonnon parantavaan voimaan ihanana heinäkuun alun viikonloppuna! Tämä kurssi on syväsukellus kasvien luokse, uudenajan ja vanhan luonnonviisauden yhdistymistä. Se on jotakin, joka on ollut pitkään sydämessäni syntymässä. Kurssi tapahtuu nyt toista kertaa ja edellisvuoden ihanuudesta innostuneena toivon että sinäkin pääset mukaan!

Kurssi tuo rohtokasvien, kukkaterapian ja luontoyhteyden vahvistamista omaan elämääsi. Koe läsnäoloa luonnossa ja kasvien kielen kuulemista. Herätä omaa sisäistä viisauttasi kuulla se, miten luonto haluaa sinua parantaa. Kuule kasvien kutsu!

Viikonlopun aikana vahvistamme yhteyttä Maahan, teemme läsnäoloa vahvistavia harjoituksia ja meditaatioita, valmistamme kukkaterapeuttiset uutokset mieltä hoitamaan, keräämme parantavia yrttejä kehoa eheyttämään.. Saunomme, syömme, voimaannumme..Päiväohjelma kommunikoi sään kanssa, mutta tilauttuna on jokaiseen hetkeen täydellisen sopiva sää!

Pyrimme tekemään metsäretken läheiselle purolle ja nautimme luonnon kesäisestä kauneudesta ja rauhasta.Sinä olet tärkeänä osana, tuomassa omaa viisauttasi ja läsnäoloasi, sillä yhdessä voimistamme viikonlopun parantavaa vaikutusta 

Yöpymismahdollisuus, tästä voit kysyä lisää! On vuodetta, lattialla patjamajoitusta majoittujien määrästä riippuen tai voit ottaa myös mukaasi oman teltan/riippumaton Hinta 20-30e.

Hinta 180e 2päivää sis lounaat ja teehetken.

Lauantaina-illalla valmistamme yhdessä yöpyjien kanssa aterian. Laitan info-postia ilmoittautuneille lähemmin.Yöpyminen maksetaan erikseen.
Lauantaina illalla nautimme yrttisaunasta, ihanissa puusaunan löylyissä! Ilman yöpymistä saunamaksu 10e.

Aika: 1.7.23 alkaen klo 11, 2.7 lopettelemme klo 16 tienoilla.

Sijainti: Mäenalustie 192, 73320 Nilsiä, Suomi

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:

yrttimeri@gmail.com

0405828372

Luo kotisivut ilmaiseksi!