Kukkia, rohtoja ja syvempää yhteyttä

23.07.2022

Rakkaudellisesti olet kutsuttu sukeltamaan luonnon parantavaan voimaan ihanana heinäkuisena viikonloppuna! Tämä kurssi on syväsukellus kasvien luokse, uudenajan ja vanhan luonnonviisauden yhdistymistä. Se on jotakin, joka on ollut pitkään sydämessäni syntymässä.

Kurssi tuo rohtokasvien, kukkaterapian ja luontoyhteyden vahvistamista omaan elämään. Saat oppia ja ohjausta, niin minulta kuin itseltäsikin. Haemme läsnäoloa luonnossa ja kasvien kielen kuulemista. Tieto on läsnä joka hetkessä ja kun tulet läsnäolevaksi, voit kuulla tuon tiedon. Herätä omaa sisäistä viisauttasi kuulla se, miten luonto haluaa sinua parantaa. Kuule kasvien kutsu!

Viikonlopun aikana vahvistamme yhteyttä Maahan, teemme läsnäoloa vahvistavia harjoituksia, valmistamme kukkaterapeuttiset uutokset mieltä hoitamaan, keräämme parantavia yrttejä kehoa eheyttämään.. Saunomme, syömme, voimaannumme..

Sinä olet tärkeänä osana, tuomassa omaa viisauttasi ja läsnäoloasi, sillä yhdessä voimistamme viikonlopun parantavaa vaikutusta 

Yöpymismahdollisuus, tästä voit kysyä lisää! on vuodetta, lattiamajoitusta majoittujien määrästä riippuen tai voit ottaa myös mukaasi oman teltan/riippumaton. 

Hinta 180e 2päivää sis lounaat ja teehetken.

Yöpyminen maksetaan erikseen.

Lauantaina illalla nautimme yrttisaunasta, ihanissa puusaunan löylyissä! 


Ilmoittautuminen 0405828372 tai Yrttimeri messenger

Sijainti: Mäenalustie 192, FI-73320 Nilsiä, Suomi

Ajankohta 23.-24.7.22

Aloitamme lauantaina klo 11 ja lopetamme joustavasti klo 16 sunnuntaina.

Tmi Yrttimeri, Maaningantie 72 71750 Maaninka
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!