Kukkia, rohtoja ja syvempää yhteyttä

23.07.2022

Rakkaudellisesti olet kutsuttu sukeltamaan luonnon parantavaan voimaan ihanana heinäkuisena viikonloppuna! Tämä kurssi on syväsukellus kasvien luokse, uudenajan ja vanhan luonnonviisauden yhdistymistä. Se on jotakin, joka on ollut pitkään sydämessäni syntymässä.

Kurssi tuo rohtokasvien, kukkaterapian ja luontoyhteyden vahvistamista omaan elämään. Saat oppia ja ohjausta, niin minulta kuin itseltäsikin. Haemme läsnäoloa luonnossa ja kasvien kielen kuulemista. Tieto on läsnä joka hetkessä ja kun tulet läsnäolevaksi, voit kuulla tuon tiedon. Herätä omaa sisäistä viisauttasi kuulla se, miten luonto haluaa sinua parantaa. Kuule kasvien kutsu!

Viikonlopun aikana vahvistamme yhteyttä Maahan, teemme läsnäoloa vahvistavia harjoituksia, valmistamme kukkaterapeuttiset uutokset mieltä hoitamaan, keräämme parantavia yrttejä kehoa eheyttämään.. Saunomme, syömme, voimaannumme..

Sinä olet tärkeänä osana, tuomassa omaa viisauttasi ja läsnäoloasi, sillä yhdessä voimistamme viikonlopun parantavaa vaikutusta 

Yöpymismahdollisuus, tästä voit kysyä lisää! on vuodetta, lattiamajoitusta majoittujien määrästä riippuen tai voit ottaa myös mukaasi oman teltan/riippumaton. Hinta 20-30e kurssimaksun lisäksi.

Hinta 180e 2päivää sis lounaat ja teehetken. 

Lauantaina illalla nautimme yrttisaunasta, ihanissa puusaunan löylyissä! Yöpyjille maksuton, muualla yöpyjille 10e.

Lauantai-illalla valmistamme yhteisen aterian, voit ottaa mukaan aineksia (ei lihaa!) ❤ Otathan mukaasi omat aamiaistarpeet ja välipalaa mikäli sellaista kaipaat.


Ilmoittautuminen 0405828372 tai Yrttimeri messenger

Sijainti: Mäenalustie 192, FI-73320 Nilsiä, Suomi

Ajankohta 23.-24.7.2022

Aloitamme lauantaina klo 11 ja sunnuntaina klo 10 lopetamme joustavasti klo 16 sunnuntaina.

Luo kotisivut ilmaiseksi!