Luonnollinen elämä - itsehoitoillat

15.09.2018

LUONNOLLINEN ELÄMÄ -itsehoitoillat alkavat! Jokainen ilta on oma kokonaisuutensa mutta olet tervetullut halutessasi kaikkiin. Teemat on suunniteltu niin että niistä hyötyvät kaikki, kroonisesti aiheen kanssa tasapainottelevat kuin satunnaisesti esim akuutin sairauden takia oireilevat.
Illan aikana on teoriaosuus, johon voit varata muistiinpanovälineet. Tarkoitus on koota aiheista myös lyhyet materiaalit osallistujille.
Käymme läpi erilaisia tuotteita ja kuinka niitä käytetään, yrttejä, ruokavaliovinkkejä jne...
Teorian lisäksi on itsehoito-osuus jossa joko teemme vaihtohoidot tai jonkin harjoituksen.
Aikaa jää myös teen juontiin ja keskusteluun.

Olet lämpimästi tervetullut!
Hinta 30€ / 25€ vähävaraiset sis yrttiteetä, materiaalin ja mukavaa yhdessäoloa.

Klo 18-20.15 ellei toisin mainita. Osoitteessa Eläväinen Pappilankatu 24, Kuopio. Autolla voi ajaa pihaa taaksi. Laita navigaattoriin hakusana Eläväinen niin opastaa pihalle. Keskustasta kävellessäsi, pääset helpoiten linja-autoasemalta Vetrean ohi nousten mäkeä ylös kunnes näet polun vasemmalla puolella.

10.1.18 KEUHKOT -osiossa käymme hengitystä helpottavia keinoja luonnollisin keinoin. Apuja saa flunssan helpottamiseksi kuin astmaa tai muuta keuhkosairautta sairastavan tukihoidoksi. Käymme läpi mm. hengitystä avaavia akupisteitä, teemme hengitysharjoituksen ja opiskelemme tuotteita ja yrttejä keuhkojen tueksi.

Ilmoittautumiset Merille msn tai viestillä 0405828372.

 

24.1.19 Uni-illassa hemmottelemme itseämme ja mieltämme pienellä vaihtohoidolla ja jalkakylvyllä. Käymme läpi keinoja joilla unta voisi saada säännöllisemmäksi ja miten herkkäunisuuden kanssa pystyy elämään. Saat jälleen yrttivinkkejä ja tuotesuosituksia ja nautimme unettavaa teetä. 

Ilmoittautumiset Merille msn tai viestillä 0405828372.

7.2.19 Vatsa -illassa käymme läpi suolistoa tukevia vinkkejä akuuttien sairasteluiden varalle ja pidempi kestoisia ongelmia läpi käyden. Puhumme myös maksasta ja kuinka sen tärkeää työtä voi tukea. Saat vinkkejä kotiin eri tilanteita varten, mutta varmasti myös vertaistukea, sillä yhä useampi kamppailee suolisto-ongelmien kanssa.

Teemme suolistoa aktivoivat maksapakkaukset ja pakkauksen vaikuttaessa mielikuvaharjoituksen. Lopussa aktivoimme vatsaa vielä muutamalla asanalla. Halutessasi voit valita myös vatsaa rauhoittavan pakkauksen.


Luo kotisivut ilmaiseksi!