Luovuuden liikettä -hyvinvointipäivä 20.4.24 @Maaninka

20.04.2024

Ihana keväinen lauantai-päivä heräävän kevään ympäröimänä herättelee luovuuttasi maalauksen, virtaavan liikkeen ja piirityöskentelyn parissa.Aloitamme päivän piirissä laskeutuen tilaan ja tutustuen hiukan toisiimme, jonka jälkeen sään salliessa herättelemme kehoa ulkona qigongin ja jooga-inspiroituneiden liikkeiden avulla. Saat nauttia raikkaasta kevätsäästä, lintujen laulaessa ja helliä sheniäsi, henkeäsi, virtauttamalla elämänenergiaa hengityksen ja liikkeen rytmissä. 

Pääset valmiiseen pöytään nauttimaan ravitsevasta ja lämmittävästä keittolounaasta yhdessä hyvässä hengessä nautittuna. 

Ruoan jälkeen saat laskeutua pienelle päivälevolle ohjatun meditaatiomatkan saattelemana. Matka uppoaa alitajuntasi luovuuden lähteille, vaikka hiukan torkahtaisitkin.

 Meditaatiomatkan jälkeen pääset vihdoin vapauttamaan luovuutesi intuitiivisen maalauksen parissa! Käytettävissäsi sinulla on maalauspohjia, paperia, erilaisia maaleja, vesivärejä ja akvarelleja ja muita tarvittavia maalaustarvikkeita.


Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta maalauksesta tai teknisiä taitojakaan, tarkoituksena on vain sukeltaa oman luovuutesi lähteille ja nauttia väreistä ja muodoista. Uskaltaa kokeilla ja ylittää sisäisiä raja-aitoja. Vapautua ja nauttia!
Jos tyhjän kankaan paine iskee, autan sinua sen yli.

Jossain välissä juomme hiukan kahvia/teetä ja kun kaikki ovat saaneet maalata sielunsa kyllyydestä, asetumme loppupiiriin jakamaan kokemuksemme.

Ihana päivä tiedossa!
Laita siis viestiä 040 5828 372 tai yrttimeri@gmail.com ilmoittautuaksesi mukaan!

Päivän kesto n.4,5h ja hinta 70e sis. lounas, kahvi/tee, maalaustarvikkeet.

Voit ottaa mukaasi oman viltin päivälepoa varten!

Tilat ja lounaan meille tarjoaa @orangerent Käärmelahdessa

Luo kotisivut ilmaiseksi!