Rohtoyrttien parantava voima 3.8.24

03.08.2024

Rohtoyrttien parantava voima on kurssipäivä täynnä käytännönläheistä tietoa rohtoyrteistä, opastusta ja kasviviisautta sekä aina yhtä eheyttävää luonnon lähellä olemista ja keräämistä.

Päivän aikana saat tietoa rohtokasvien säilömisestä ja valmistamme yrttiuutokset. Sään salliessa ja kurssilaisten toiveiden mukaan teemme myös kukkaterapeuttiset uutokset, joiden valmistaminen on rentouttavaa ja meditatiivista.

Käymme läpi yleisesti kasvavia rohtoja, niiden tunnistusta ja vaikutuksia. Saat tietoa kuinka voit kohottaa immuniteettiasi, hoitaa erilaisia oireita kuten päänsärkyä, turvotusta, yskää, ihoa, suolisto-oireita ym. Suomen luonnon yrtit ovat valtavan monipuolisia ja erityisesti meitä suomalaisia hoitavia.

Monien kasvien vaikutuksia on tutkittu ja niiden rohtovaikutuksia hyödynnetään myös lääketeollisuudessa. Tutkimukset ovat myös osoittaneet kuinka jo luonnossa oleminen parantaa terveyttä, vähentää stressiä ja kohottaa immuniteettia! Itse keräämällä rohtokasvisi hyödynnät moninkerroin niiden terveysvaikutukset! Luonnonyrttejä säilömällä voit hoitaa itseäsi ympäri vuoden!

Luovassa Puussa kahvila on auki ja voit ostaa sieltä halutessasi herkullisen salaatti/piirakka-lounaan tai ottaa omat eväät mukaan.

Teetä sen sijaan valmistamme ja lipittelemme pitkin päivää!

Hinta: 60e sis. kirjallisen opiskelumateriaalin

Ota mukaasi 60% alkoholia ja lasipurkki mikäli haluat valmistaa yrttiuutoksen.

Ilmoittautumiset:
yrttimeri@gmail.com
0405828372

Sijainti: Luova Puu, Pajuharjuntie 16, Lapinlahti

Luo kotisivut ilmaiseksi!