Villivihanneskävely Käärmelahdessa, Maaningalla 2.6.21

02.06.2021

Haluatko katsoa luontoa uusin silmin? Olet kiinnostunut keräämään ruokaasi luonnosta muttet tiedä mistä aloittaa? Vai oletko jo kerännyt nokkosta ja kuusenkerkkää viimeiset kymmenen vuotta, mutta olisit jo valmis laajentamaan repertuaariasi

Tässä sinulle sopiva paikka tulla tuulettamaan päätäsi!

Ilta sisältää ohjattua yrttien ja villivihannesten keräämistä ja tunnistamista. Tunnistamme kasvupaikan hyötykasveja ja saat samalla vinkkejä kuinka voisit niitä käyttää. Keräilyn jälkeen kokoonnumme kotaan hörppimään yrttiteetä ja napostelemaan pientä iltapalaa, jonka olen valmistanut/esivalmistanut meille.

Oman keräilykorin saa ottaa halutessaan mukaan!

Ilmoittautua voit puh. 0405828372, messengerin kautta tai yrttimeri@gmail.com

Aloitamme klo 18 Käärmelahden rannassa ja lopettelemme noin klo 20.

Hinta 25e / hlö.

Pukeudu sään mukaisesti!

********

Vetäjänä Meri "Yrttimeri" Leppikangas, keruutuoteneuvoja, diblomi-fytoterapeutti (kasvilääkintään erikoistunut luontaishoitaja) ja luonnonvaratuottaja (keruu ja tuotteistus). Yrtteihin hurahdin Frantsilan kupeella asuessani ja luonnonvaratuottajaksi opiskellessani. Olen saanut oppeja useilta Suomen arvostetuimmilta yrtti-ihmisiltä ja harrastanut yrttejä osana elämäntapaa vuosia, hyödyntäen niitä sekä ruoassa että rohtona, tuotteistaen ja säilöen eri menetelmillä.

Luo kotisivut ilmaiseksi!