Villiyrttikävely Pilpalla 9.6.22

09.06.2022

Haluatko katsoa luontoa uusin silmin? Oletko vannoutunut puutarhuri, jota sapettaa vuohenputken sitkeys? Olet kiinnostunut keräämään ruokaasi luonnosta muttet tiedä mistä aloittaa? Vai oletko jo kerännyt nokkosta ja kuusenkerkkää viimeiset kymmenen vuotta, mutta olisit jo valmis laajentamaan repertuaariasi?

Tässä sinulle sopiva paikka tulla tuulettamaan päätäsi!

Ilta sisältää ohjattua yrttien ja villivihannesten keräämistä ja tunnistamista. Keräilyn jälkeen kokoonnumme laavulle hörppimään yrttiteetä ja napostelemaan pientä iltapalaa, jonka olen valmistanut/esivalmistanut meille.

Oman keräilykorin saa ottaa halutessaan mukaan!

Aloitamme Pilpan piha-alueella pihakeinun lähellä klo 18 ja lopettelemme noin klo 20.

Ilmoittautua voit puh. 0405828372, messengerin kautta tai yrttimeri@gmail.com

Hinta 25e / hlö

Pukeudu sään mukaisesti!

Huomioithan että auto on jätettävä n.1 km päähän, josta kävely tietä tai polkuja pitkin Pilpalle. Varaa tähän riittävästi aikaa!

********

Vetäjänä Meri "Yrttimeri" Leppikangas, keruutuoteneuvoja, diblomi-fytoterapeutti (kasvilääkintään erikoistunut luontaishoitaja) ja luonnonvaratuottaja (keruu ja tuotteistus). Yrtteihin hurahdin Frantsilan kupeella asuessani ja luonnonvaratuottajaksi opiskellessani. Olen saanut oppeja useilta Suomen arvostetuimmilta yrtti-ihmisiltä ja harrastanut yrttejä osana elämäntapaa vuosia, hyödyntäen niitä sekä ruoassa että rohtona, tuotteistaen ja säilöen eri menetelmillä.

Luo kotisivut ilmaiseksi!