Voimaa villivihanneksista 5.6. @Lapinlahti

05.06.2022

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan villivihannesten parantavasta maailmasta Luovan Puun ihanaan miljööseen! Keräilemme, tunnistelemme ja herkuttelemme voimauttavalla ruoalla. Opit yksinkertaisia keinoja kuinka käyttää villivihanneksia helposti omassa arjessasi. Ja ennen kaikkea opit tunnistamaan mitä kannattaa syödä ja mitä todellakaan ei!

Villiyrttikurssi on hyvin käytännönläheinen, kuljemme maastossa ja valmistamme itse muutamia villiyrttiherkkuja. Tiedossa on mukava päivä luonnon antimista nauttien!

Edellisvuosien kurssilaiset ovat olleet positiivisesti yllättyneitä kuinka herkullista ruokaa villivihanneksista saa ja kuinka hyvä olo aterian jälkeen jää!

Kurssilta saa iloa ja tietoa irti jo aiemmin keräilleet kuin ne, jotka vasta aiheeseen tutustuvat. Aloittelijoille korostan tiettyjä perusasioita, asiaa enemmän harrastaneet voivat napata laajemman skaalan informaatiota.

Otathan mukaasi avoimen mielen, keräyskorin ja säähän sopivan vaatetuksen! Muistiinpanovälineet eivät ole pahitteeksi, koska tietoa tulee yli oppimateriaalin.Hinta 60€ sisältäen ruoan ja oppimateriaalin.


Ilmoitathan mahdollisista allergioista tai erityisruokavaliosta ilmoittautuessasi. Lähtökohtaisesti ruoka on gluteenitonta lakto-ovo-vegetaristista luonnollisista raaka-aineista.

Sijainti Pajuharjuntie 16, Luova Puu, Lapinlahti. Aloitamme klo 11 ja lopettelemme noin klo 15.

Ilmoittautumiset Merille joko puh 0405828372 tai yrttimeri@gmail.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!