Voimaa villivihanneksista 6.6.21 @Luova Puu, Lapinlahti

06.06.2021

Tule nauttimaan villivihannesten parantavasta maailmasta Luovan Puun ihanaan miljööseen! Keräilemme, tunnistelemme ja herkuttelemme voimauttavalla ruoalla. 

Opit keinoja kuinka käyttää villivihanneksia helposti omassa arjessasi. Ja ennen kaikkea opit tunnistamaan mitä kannattaa syödä ja mitä todellakaan ei!Villiyrttikurssi on hyvin käytännönläheinen, kuljemme maastossa ja valmistamme itse muutamia villiyrttiherkkuja sekä nautimme valmiiksi valmistamaani villivihannespiirakkaa jälkiruokakahviherkkuja unohtamatta.

Kurssilta saa iloa ja tietoa irti jo aiemmin keräilleet kuin ne, jotka vasta aiheeseen tutustuvat. Olet lämpimästi tervetullut mukaan mukavaan päivään keräilyn merkeissä! 

Otathan mukaasi avoimen mielen, keräyskorin ja säähän sopivan vaatetuksen! Muistiinpanovälineet eivät ole pahitteeksi, koska tietoa tulee yli oppimateriaalin.

Hinta 65€ sisältäen ruoan ja oppimateriaalin.
Ilmoitathan mahdollisista allergioista tai erityisruokavaliosta ilmoittautuessasi. Lähtökohtaisesti ruoka on gluteenitonta lakto-ovo-vegetaristista luonnollisista raaka-aineista.

Tapahtuma järjestetään Ateljee Galleria Luovassa Puussa, Lapinlahdella. Osoite Pajuharjuntie 16, 73100 Lapinlahti.

Aloitamme päivän klo 11 ja lopettelemme noin klo 15.

Luovaan Puuhun pääset tutustumaan täältä: www.luovapuu.com

Ilmoittautumiset Merille joko puh 0405828372 tai yrttimeri@gmail.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!