Voimaa villivihanneksista @Maaninka 10.6.23

10.06.2023

Villivihannekset hullaanuttavat yhä useampaa! Käytännönläheisellä kurssilla tulet saamaan tietoa niin tunnistamisesta, terveysvaikutuksista kuin siitä miten voit hyödyntä villivihanneksia ruoanvalmistuksessa.

Maaningan kuvankauniissa maisemissa keräilemme, tunnistelemme ja herkuttelemme voimauttavalla ruoalla. Opit yksinkertaisia keinoja kuinka käyttää villivihanneksia helposti omassa arjessasi. Ja ennen kaikkea opit tunnistamaan mitä kannattaa syödä ja mitä todellakaan ei!

Kuljemme maastossa ja valmistamme itse muutamia villiyrttiherkkuja. Tiedossa on ihana päivä luonnon antimista nauttien!

Edellisvuosien kurssilaiset ovat olleet positiivisesti yllättyneitä kuinka herkullista ruokaa villivihanneksista saa ja kuinka hyvä olo aterian jälkeen jää!

Kurssilta saa iloa ja tietoa irti jo aiemmin keräilleet kuin ne, jotka vasta aiheeseen tutustuvat. Aloittelijoille korostan tiettyjä perusasioita, asiaa enemmän harrastaneet voivat napata laajemman skaalan informaatiota.

Otathan mukaasi avoimen mielen, keräyskorin ja säähän sopivan vaatetuksen! Muistiinpanovälineet eivät ole pahitteeksi, koska tietoa tulee yli oppimateriaalin. Hinta 70€ sisältäen ruoan ja oppimateriaalin.


Ilmoitathan mahdollisista allergioista tai erityisruokavaliosta ilmoittautuessasi. Lähtökohtaisesti ruoka on gluteenitonta lakto-ovo-vegetaristista luonnollisista raaka-aineista.

Sijainti Maaningantie, Maaninka. Keltainen kartano järven rannalla. 

Aloitamme la 10.6.23 klo 11 ja lopettelemme noin klo 15.

Ilmoittautumiset Merille joko puh 0405828372 tai yrttimeri@gmail.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!