Voimauttavat villiyrtit 28.5.23 @Lapinlahti

28.05.2023

Luontoyhteyden merkitys hyvinvointiimme ja luonnon parantavien voimien valjastaminen, ovat merkittävässä roolissa paitsi tämän kurssin sisällössä, myös yhä useamman arjessa. Toisinaan yhteys tuntuu kuitenkin hukkuneen arjen kiireiden ja stressin alle, eikä välttämättä tunnu niin helpolta vaalia tuota yhteyttä ja hyödyntää sitä potentiaalia, joka luonnolla on meille tarjottavanaan - joka hetki.

Juuri maasta nousseissa villivihanneksissa on suurin bioenergia, joka elävöittää meitä pitkän talven jälkeen. Kulkiessasi yhteydessä luontoon ja tuntiessasi maasta huokuvan energian, voit kokea suurtaa voimaantumisen tunnetta ja linjautumista omiin korkeimpiin päämääriisi. Luonnonrytmi elämässämme näkyy vuodenaikojen vaihtelun lisäksi myös mm. yhteydessä kuuhun. Kurssilla saatkin ymmärrystä miten eri vuodenajat vaikuttavat sinuun ja kuinka kuun liikkeet eri merkeissä vaikuttavat myös kasveihin joita keräät tai kasvatat.

Voimauttavat villiyrtit on syventävä kurssi sinulle, joka haluat oppia kunnioittaen syventämään yhteyttäsi luontoon ja sitä kautta itseesi, oppia parantavan keräämisen ja voimauttavan ruoan salaisuuksia ja kokea jotakin pyhää ja kaunista, joka parhaillaan avaa sydäntäsi vastaanottamaan jotakin maagista Äiti Maan syleilyssä.

Kutsun sinut nyt tälle hurmiolliselle kurssille keräämään, linjautumaan ja kokemaan eheytymistä niin kokemuksen kuin ravitsevan, parantavan ruoan merkeissä. Kuten perusvillivihanneskurssilla, joita olen pitänyt 10 vuotta, keräämme ja valmistamme ruokaa ja saat käytännön tietoa villivihanneksista, mutta tämä kurssi sukeltaa pintaa syvemmälle kohti sydänkeskeistä keräämistä.


Paikka: Luova Puu, Pajuharjuntie 16 

Aika: 28.5.23 klo 11 alkaen, lopetamme viimeistään klo 16

Hinta: 80e sis. ruoan, kahvin/teen, oppimateriaalia


Luo kotisivut ilmaiseksi!